2021 Wix Editor | Demo en tutorial (Nederlands)

Wix zie je overal voorbij komen. Ik was benieuwd of deze sitebuilder goed werkt. De conclusies zie je in de video. Er zijn ook wat nadelen…Twijfel je of Wix de website maker voor jou is? Bekijk dan zeker deze video.

In de video laat ik je zien hoe het gaat als je bij nul begint. We doorlopen samen hoe je je website maakt en bijschaaft. Wix heeft twee versies, ADI en Editor. Dit gaat over de editor, waar je vanuit een template een website verder opbouwt. Heel eenvoudig. Wil je meedoen?
Een account is gratis en je maakt het snel aan via https://howtohotspot.nl/goto/Wix

Kijk ook de video Wix ADI, waarin je een website maakt op basis van een paar vragen. Dat is nog sneller dat deze Wix Editor, maar is het ook beter? Oordeel zelf: https://youtu.be/zPC03bnTfak

Dit is een video uit een serie waarin ik JouwWeb, Jimdo, Squarespace, Weebly, Wix en WordPress.com laat zien.

Als je een keuze wil maken tussen WordPress en een budgetvriendelijke sitebuilder, lees dan ook dit artikel: https://howtohotspot.nl/blog/2021-website-maken-wordpress-of-websitemaker/
———————————————————
Ik ben Mirjan van HowTo Hotspot. Het is mijn missie dat online ondernemen gaat over de inhoud, niet over de techniek. Daarom blog ik over software en maak reviews van allerlei leuke en interessante tools. Soms (niet altijd) zijn de links naar tools affiliate links, wat betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang als jij de software aanschaft. Dit stelt mij weer in staat om dit soort video’s te blijven maken.
Abonneer je voor meer reviews en tutorials op mijn Youtube kanaal https://www.youtube.com/c/howtohotspot

Mijn favoriete software en boeken heb ik voor je op een rijtje gezet op deze pagina https://howtohotspot.nl/resources

Ik ben ook te vinden op de volgende social media kanalen:
Blog: https://howtohotspot.nl
Facebook: https://www.facebook.com/howtohotspot
Instagram: https://www.instagram.com/mirjan_howtohotspot

———————————————————
DISCLAIMER: Deze video en beschrijving kan affiliate links bevatten. Dit betekent dat als je op een van de productlinkjes klikt, ik een kleine vergoeding ontvang. Dit helpt mij om video’s, zoals deze te blijven maken. Ik adviseer alleen maar software en tools die ik gebruik en waar ik tevreden over ben. Dank je wel voor je ondersteuning :-).

You May Also Like